Blog

CoBo

Lieve Leden,
Het was weer een heus feest! Tijdens de constitutieborrel (CoBo) is het het nieuwe Lingua Bestuur traditiegetrouw ingeleid met mooie speeches, grappige anekdotes, knuffels, maar vooral ontzettend veel drank!
Hoewel sommigen het bestuur gematst hebben met lekkere versnaperingen of water, zijn ze door andere besturen en commissies flink te grazen genomen met betoverende heksenmengsels.
Wat was de spreuk die op dit mengsel berustte? Drink dit en de een zal buikpijn hebben, de ander hoofdpijn, de derde wordt heerlijk dronken, de ander wordt verstandig en de laatste krijgt bezoek van de EHBO op het toilet! Bijwerkingen: katers, braaksel, hilarische foto’s en braseisen!
Dus ja, een betoverende avond mogen we het toch wel noemen!
Buiten deze hekserij was het vooral te beschrijven als memorabel! (Behalve voor onze Penningmeester dan, want die herinnert zich niets meer! … 😉)
Eén ding is zeker: nu ze dit overleefd hebben, kan het Kuttenbestuur echt alles aan!
We gaan er een geweldig jaar van maken!
Tot de volgende!
Groetjes,
De Commissies van het Lingua Bestuur!

Welkomstborrel

Beste leden,
Op 26 september was het weer zover. Het was tijd voor de welkomstborrel van Lingua, waar iedereen elkaar weer een beetje beter heeft leren kennen.
Er waren veel nieuwe leden op afgekomen en het was reuze gezellig! Er was een bingo, die bij nader inzien iets te makkelijk was, maar het heeft er wel voor gezorgd dat we nu precies weten wie er Nederlands studeert en wie niet! 😉
Er werd gekletst, gegrapt, geborreld, geknuffeld en er werden spelletjes gespeeld en dat alles in de gezelligste stamkroeg van Tilburg; Bar Leonardo!
Kortom, het was een feestje en een super begin van dit schooljaar. Tot de volgende!
Groetjes,
’t Kuttenbestuur