Het 7e bestuur van S.V.Lingua

VOORZITTER

Hooooi!! Ik ben Robin de Hoogh, 20 jaar oud en ik zit (voor de tweede keer) in het derde jaar van de opleiding tot docent Engels. Ik ben officieël in Tilburg geboren, in het ziekenhuis, maar woon verder al heel mijn leven met veel plezier in Dongen. Ik wist nooit goed wat ik wilde qua opleiding en toen iemand zei ‘je moet gewoon doen waar je goed in bent’ klikte het meteen – ik ga Engels doen! Ik heb overigens erg veel plezier in mijn opleiding en zou me niet kunnen indenken dat ik iets anders zou doen. Naast voor de klas staan, sta ik ook graag tussen duizenden andere mensen op een festival. Ik heb er dan ook al aardig wat gehad en heb er nog een flink aantal op de planning staan. Zoek me zeker eens op! Kan niet beloven dat je me vindt, want ik wandel altijd overal en nergens naartoe.

Leuk feitje over mezelf: ik ben ongeveer 12 uur in de week in de sportschool te vinden, en had dan ook bijna voor de ALO gekozen!

SECRETARIS

Hoi! Ik ben Babet Buiks, ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van de opleiding tot docent Engels. Ik ben geboren en getogen in het dorpje Raamsdonk en woon daar ook nog steeds! Ik ben in Raamsdonk voorzitter van de KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren, maar daar is niks katholieks aan ;p). Opgroeien in een klein dorp betekent dat ik carnavalvierder ben in hart en nieren.
Ik heb altijd geweten dat ik les wilde geven. Na een jaar pabo, ben ik toch overgestapt naar de lerarenopleiding en zit hier helemaal op mijn plek.
Mijn hobbies zijn koken (en opeten natuurlijk ook), spelletjes spelen en handlettering.

Leuk feitje over mij; ik kan heel goed tegen mijn verlies.


PENNINGMEESTER

Hey hey! Ik ben Annika en ben 20 jaar. Op dit moment doe ik het 2e jaar van de docenten opleiding Engels. Al heel mijn leven woon ik in Tilburg samen met mijn ouders en honden. Als ik niet op school ben lees ik veel of doe ik een drankje in onze stamkroeg.

Een leuk feitje over mij is dat ik 3 keer in de week met mijn hondje van 1,5 behendigheid train.

COMMISSARIS ACTIVITEITEN

Hoihoi! Mijn naam is Jente van Dieten, ik ben 22 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding tot docent Nederlands. Ik kom oorspronkelijk uit Veghel, maar woon nu al sinds mei 2020 in een gezellig studentenhuis in Tilburg.
Ik ben al sinds de basisschool veel bezig met taal, ik schreef toen al korte verhalen en las – en lees nog steeds – graag boeken. Veel mensen kennen mij dan ook als een echte taalnazi.
Naast het verbeteren van mensen en het lezen van boeken ben ik ook zeker niet vies van een concertje, festivalletje of gewoon een biertje in de kroeg. Kom me zeker eens opzoeken, ik sta links vooraan 😉

Leuk feitje over mezelf: ik heb een ding met schoenen, 55 paar & counting

COMMISSARIS PR

Hoi! Mijn naam is Daphne Engels, ik ben 27 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding tot docent Engels (ik mag van mijn broer nooit mijn achternaam veranderen). Ik ben opgegroeid in Helden, maar woon nu in een leuk studiootje in Tilburg. Voordat ik deze opleiding startte heb ik al mijn propedeuse gehaald van de Pabo, een mbo in mode gedaan en gereisd door Australië en Nieuw-Zeeland. Ik ga proberen mijn reis af te maken tijdens de buitenlandse stage in het derde jaar. Verder kan ik goed een serie bingewatchen of een leuke film kijken. Ik ben ook in een bar te vinden met een lekker drankje en goed gezelschap.

Leuk feitje over mezelf: ik kan zwemmen met een monovin.